Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner’den iş Yeri Ziyareti

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner, 1996 yılından bu güne, otomotiv, kalıpçılık, havacılık, medikal ve savunma sanayi sektörlerine talaşlı imalat çözümleri sunan Makıno CNC İleri Teknoloji Firmasını ziyaret etti.

Yönetim Kurulu Başkanı Yair Geller ve görevliler ile firmayı  gezen Başkanımız Mesut Üner yapılan çalışmalar ile ilgili bilgi alışverişinde bulundu. İlçemizin gelişimine katkı sunan ve istihdam sağlayan her iş yerinin önemine değinen Başkanımız Mesut Üner, ziyarette tüm işyeri ekibine çalışmalarında başarı dileklerinde bulundu.

İşletmenin devam eden ve yeni yatırımları ile ilgili Başkanımız Mesut Üner’e detaylı bilgi veren firma yetkilileri ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Başkanımız Mesut Üner’e teşekkürlerini sundular.