ÇATALCA BELEDİYE BAŞKANIMIZ MESUT ÜNER’DEN VATANDAŞLARIMIZA ÖNEMLİ BİR HİZMET DAHA

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner vatandaşlarımızın bir mağduriyetini daha çözüme kavuşturdu. Başkanımız Mesut Üner’in girişimleri sonucunda artık vatandaşlarımız başka bir ilçeye gitmeden vergi beyannamelerini ve işlemlerini yeniden Çatalca’da yapabilecek.

Çatalca Vergi Dairesi’nin 2013 yılında gerçekleşen bir uygulama ile şube haline getirilerek Büyükçekmece Vergi Dairesine bağlanması sonucu vatandaşlarımız Veraset ve İntikal Vergisi beyannameleri ile dilekçelerini vermek ve gerekli işlemlerini yaptırmak için ilçemiz dışına gitmek zorunda kalıyordu.

Başkanımız Mesut Üner’in girişimleri sonucunda artık vatandaşlarımız işlemlerini ilçemizde gerçekleştirebilecek.

21/11/2019 tarihinden itibaren Veraset ve İntikal Vergisi beyannameleri ve gerekli işlemler Çatalca Özel İdare İş Merkezi içerisinde bulunan İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı hizmet birimi tarafından yapılmaya başlandı.