Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner'e Tebrik Ziyaretleri Sürüyor

Tebrik ziyaretlerini makamında kabul eden Başkanımız Mesut Üner, hayırlı olsun dileklerini kabul ederken, ziyaretine gelen misafirlerine teşekkürlerini sundu.

31 Mart Yerel Seçimlerinden sonra göreve başlayan Başkanımız Mesut Üner'e yoğun tebrik ziyaretleri devam ediyor. Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkanımız Üner, "Bundan sonra Çatalca için hep birlikte çalışacağız. Birlik ve beraberlik içerisinde daha yaşanabilir bir Çatalca için hizmet edeceğiz." ifadelerini kullanıyor.

Çalışmalarında Başarılar Dilediler

Gün boyu devam eden ziyaretler Çatalca Şoförler Odası, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, Çatalca Birlik Otobüs Yazıhanesi Kooperatifi ve Çatalca Avcılar Atıcılar Derneği, Çatalca Ziraat Odası ile devam etti. Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner’i makamında ziyaret eden dernek ve kooperatifler, hayırlı olsun dileklerini iletti.

Mahalle Muhtarlarımız, Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner’i makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti. Muhtarlarımıza nazik ziyaretleri için teşekkür eden Başkan Üner, birlikte güzel işler yapacaklarına inandığını belirtti.

Başkanımız Mesut Üner, kendilerine nazik ziyaretleri için teşekkür etti.