Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner Mahallelerimizi Ziyaret Etmeye Devam Ediyor

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner, İnceğiz, Kabakça ve İhsaniye Mahallelerimizi ziyaret ederek mahalle sakinlerimiz ile bir araya geldi.

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner, "yerinde ve birlikte yönetim" anlayışı çerçevesinde her fırsatta esnaf ve mahalle sakinlerimiz ile bir araya geliyor.
Belediye Başkanlığı görevini halkla iç içe olmayı tercih ederek yerine getiren  Başkanımız Mesut Üner, merkezden en uzak noktalara kadar ilçenin tüm mahallelerine giderek vatandaşların talep ve isteklerini dinliyor.

Yılmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz

İnceğiz, Kabakça ve İhsaniye Mahallelerimizi ziyaret eden Başkanımız Mesut Üner, ziyaret ettiği her mahallede vatandaşlarımız ile bol bol sohbet ederek onların talep ve önerilerini dinledi.  Vatandaşlarımızla Belediyemizin hizmetlerine ve beklentilere ilişkin görüş alışverişinde bulunan, Belediye çalışmaları ve projeleri hakkında da vatandaşlara bilgi veren Başkanımız Mesut Üner aynı zamanda belediye ekiplerimizin çalışmalarını da yerinde denetledi. Gerekli gördüğü yerler için birim müdürlerine de yeni talimatlar verdi.

Okullarımızı ziyaret etti

"Çatalca'mızın her bir sokağı, her bir mahallesi için yılmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz" şeklinde konuşan Başkanımız Mesut Üner, merkezdeki okullara yaptığı ziyaretleri tamamladıktan sonra mahallelerimizdeki okulları da ziyaret ediyor.
Eğitime verdiği önemi her zaman dile getiren ve ilçemizdeki okulların ihtiyaçlarının tamamlanması konusu üzerinde önemle duran Başkanımız Mesut Üner okul ziyaretlerinde öğrencilerle ve öğretmenlerimizle sohbet etti.

Vatandaşlarımızın memnuniyetleri bizleri memnun ediyor

Ziyaret ettiği mahallelerde çocuk, genç, yaşlı herkesin ilgisiyle karşılaşan Başkanımız Mesut Üner, hizmetlere halktan da aldığı destek ile hız kesmeden devam ettiklerini belirtti.
Mahalle ve esnaf ziyaretlerine her zaman devam edeceğini de vurgulayan Başkanımız Mesut Üner, "Sorunları çözmek için el birliğiyle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Belediyenin temel hizmetleri kadar vatandaşlarımızla da birlikte olmayı önemsiyoruz. Hemşehrilerimizin görüş ve önerileri bizim için çok değerlidir. Planladığımız doğrultuda hiçbir ayrım gözetmeksizin çalışmalarımızı yapıyoruz. Bu tür ziyaretlerimizde vatandaşlarımızın yapılan hizmetlerden memnuniyetini gördükçe mutlu oluyoruz” dedi.
Mahalle sakinleri ise mahallelerinde yaptığı hizmetlerin yanı sıra yapılacak olan  hizmetler ve ziyaret nedeniyle Belediye Başkanımız Mesut Üner’e memnuniyetlerini dile getirerek, teşekkür ettiler.