Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner Okul Ziyaretlerinde Bulundu

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner ilçemizdeki okulları ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerimizle bir araya geliyor.

Eğitime büyük önem veren ve okulların ihtiyaçlarının giderilmesi, yenilenmesi ve iyileştirilmesi yönünde birçok çalışma ve proje yapan Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner, okul ziyaretlerine devam ediyor.

Çatalca Final Anadolu Lisesi ve Çevre Bilim Koleji’ni ziyaret eden Başkanımız Mesut Üner; öğretmenlerle ve idarecilerle görüşerek okulların genel durumu, faaliyetleri, etkinlik ve projeleri ile ihtiyaçları konusunda bilgi aldı. Geleceğimiz olan çocuklarımızın iyi bir şekilde yetişmesinde en büyük görevlerden birinin öğretmenlere düştüğünü dile getiren Başkanımız Mesut Üner, bu nedenle öğretmenlerimizin fikir, öneri ve taleplerinin değerli olduğunu ifade etti.

İyi tatiller diledi

Okul ziyaretlerinde sınıfları dolaşan Başkanımız Mesut Üner, başarıya giden yolun çalışmaktan geçtiğini söyleyerek öğrencilerimize derslerine çok çalışmaları öğüdüyle başarılar diledi.Başkanımız Mesut Üner okul ziyaretlerinde yarıyıl tatiline girecek öğrencilerimize ve onları hayata hazırlayan öğretmenlerimize iyi bir yarıyıl tatili geçirmeleri temennilerinde de bulundu.