Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner Ormanlıspor’un şampiyonluk gecesine katıldı

Geceye katılan herkesi tek tek selamlayan Başkanımız Üner’e, Ormanlıspor Kulüp Başkanı Kerem Beceren tarafından, Ormanlıspor ve amatör spor kulüplerine verdiği desteklerden dolayı plaket takdim edildi. Burada konuşma gerçekleştiren Başkanımız Üner; “Amatör Spor Kulüplerinin her zaman yanındayız. Çatalcamızda spor okulu kurarak, yalnızca futbol değil, basketbol ve voleybolda da yetenekli sporcuları ilçemize ve ülkemize kazandırmak için elimizden geleni yapacağız. Ormanlı Spor’u bu başarısından dolayı tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

Başkanımız Üner’le birlikte geceye; Başkan Yardımcımız Ömer Erçin, AK Parti Çatalca İlçe Başkanı Yusuf Aslan, Belediye Meclis Üyelerimiz de katıldı.