Çatalca Belediye Meclisi 2017 Yılı Ocak Ayı Toplantısının 2. Birleşimi gerçekleştirildi

Çatalca Belediye Meclisi Ocak Ayı 2. Birleşimi, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara Başkanlığında, gündem maddelerini görüşmek üzere 06-01-2017 Cuma günü saat 10.30’da Belediye Meclis Salonu’nda toplandı.

Gündem maddeleri görüşülmesine geçilmeden önce AK Parti Meclis Grubunun verdiği 2 yazılı önerge okunarak, Başkanlık Makamına havale edildi.

Gündem maddelerinden “Çatalca Merkez ve Yakın Çevresi Revizyon Uygulama İmar Planı değişikliği ile ilgili madde” İmar Komisyonu’ndan gelen haliyle oylanarak oy birliği ile kabul edildi. 2. gündem maddesi ‘Ali Kişin adlı vatandaşın “Sokak İsmi Talebi” ile ilgili’ maddenin, İmar Komisyonu raporuna göre İBB Meclisine sunulması oy birliği ile kabul edildi. 3. gündem maddesi; 2464 Sayılı Belediye Gelirleri Kanunu’nun 63. Maddesine göre “Kaynak Suları Harcının Tespit Edilmesi” ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyon raporu okunarak oy çokluğu ile kabul edildi.

Çatalca Belediye Meclisi, gündem maddelerinin görüşülerek oylanmasının ardından 06-Şubat-2017 Pazartesi saat 10.30’da toplanmak üzere sona erdi.