Çatalca Belediye Meclisi Mayıs Ayı 2. Bileşimini gerçekleştirdi

Çatalca Belediyesi 2018 yılı Mayıs Ayı Meclis Toplantısı'nın 2. Bileşimi Belediye Meclis Salonu’nda yapıldı.

Çatalca Belediyesi Mayıs Ayı Meclis Toplantısı'nın 2. Bileşimi Çatalca Belediye Meclisi 1. Başkan Vekili Ufuk Akın başkanlığında toplandı. Meclis toplantısında yoklamanın ardından gündeme alınan 6 madde görüşülerek ilgili komisyon raporlarının okunması ardından oylandı.

Komisyonlardan gelen raporlar görüşülüp oylandı

Toplantıda gündemin 1. maddesi olan, “İlçemiz Çanakça Mahallesi 1329 parsel sayılı taşınmazda yapılan 2 katlı binanın zemin katının sağlık hizmetlerinde kullanılması şartıyla, İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü'ne 25 yıl süre ile tahsis edilmesi ve bu konuda protokol yapılabilmesi için Belediye Başkanına yetki verilmesi” ile ilgili İmar Komisyon Raporu okunarak oylandı ve oy birliği ile kabul edildi.

Gündemin 2. maddesi,“ Belediyemiz 2017 yılı kesin hesapları” ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyon raporu okunarak oylandı ve oy çokluğu ile kabul edildi.

3. gündem maddesi olan, “İlçemiz Çakıl Mahallesi 118 ada 73 nolu parsele ilişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği” ile ilgili İmar Komisyon Raporu okunarak oylandı ve oy birliği ile kabul edildi.

4. gündem maddesi, “1/1000 Ölçekli Celepköy Mahallesi Uygulama İmar Planına yapılan itirazlar” ile ilgili İmar Komisyon Raporu okunarak oylandı ve oy birliği ile kabul edildi.

5. gündem maddesi olan, “İlçemiz Ferhatpaşa Mahallesi 237 ada 18 nolu parsele ait 1/1000 ölçekli Çatalca Merkez ve Yakın Çevresi Revizyon Uygulama İmar Planı Plan Değişikliği” ile ilgili İmar Komisyon raporu okunarak oylandı ve oy birliği ile kabul edildi.

Gündemin 6. maddesi, “İlçemiz Kalfaköy Mahallesi 161 ada 4 ve 5 nolu parsellere ait 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliği” ile ilgili İmar Komisyon raporu okunarak oylandı ve oy birliği ile kabul edildi.

Başkan Cem Kara’ya teşekkür edildi

Toplantı, AK Parti Meclis Üyesi Metin Sezer’in 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlama mesajı ve AK Parti Meclis Üyesi Hasan Gökçe’nin Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’ya geçmiş olsun dileklerini iletmesi ve Çatalca Spor’a desteklerinden dolayı teşekkür etmesi ile devam etti. Gökçe, Çatalca Spor Kulübü Yönetim Kadrosunu ve sporcularını da sezonu iyi bir şekilde bitirmelerinden dolayı tebrik etti.

Çatalca Belediye Başkan Yardımcısı Erhan Güzel’de yaptığı konuşmada, Çatalca Spor Kulübü Başkan ve Yöneticileri ile sporcularını tebrik ederek, her koşulda takımı destekleyen iyi ve kötü günlerinde yanlarında olan başta Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’ya ve tüm Çatalca Spor’a gönül vermiş taraftarlara teşekkür etti.

Çatalca Belediyesi 2018 yılı Mayıs Ayı Meclis Toplantısı'nın 2. Bileşimi 4 Haziran 2018 Pazartesi saat 10.30’da toplanmak üzere sona erdi.