Çatalca Belediye Meclisimizin 2020 Yılı Ekim Ayı Toplantısının 2. Birleşimi Gerçekleştirildi

Çatalca Belediye Meclisimizin 2020 Yılı Ekim Ayı Toplantısının 2. Birleşimi Belediye Başkanımız Mesut Üner başkanlığında Belediye Meclis Salonumuzda yapıldı.

Covid 19 salgını tedbirleri nedeniyle ekiplerimiz tarafından sosyal mesafe kurallarına uygun olarak düzenlenen meclis salonuna katılımcılar ateş ölçümleri yapılarak alınırken, maske dağıtımları da yapıldı.

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner Meclisin açılış konuşmasında dün kaybettiğimiz mesai arkadaşımız İlhami Tunca’ya Allahtan rahmet, ailesine ve belediyemize baş sağlığı dileyerek başladı. Başkanımız Mesut Üner sözlerinde, “İlhami Ağabeyimiz uzun yıllar belediyemizde çalışmış, Çatalca’mıza hizmet etmiştir. Kendisini göreve geldikten sonra tanıdım, çok değerli bir mesai arkadaşımızdı, yola çıktığımız ilk günden beri çizgisini hiç bozmadı, vefatı bizleri çok üzdü. Yüce Allah’tan rahmet diliyorum, hakkımız sonuna kadar helal olsun” ifadelerine yer verdi.

Belediye Başkanımız Mesut Üner, tüm Meclis Üyelerimizi saat 16.00’da gerçekleşecek Cumhuriyet Meydanı ve Millet Bahçemizin temel atma törenine davet eti.

Meclis toplantısı gündem maddelerinin görüşülmesi ile devam etti.

Gündemin 1. Maddesi “İlçemiz Ferhatpaşa Mahallesi 105 ada 19 no’lu parsele ait 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği teklifi” ile ilgili İmar Komisyon Raporu oy çokluğu ile kabul edildi.

2. gündem maddesi “1/1000 Ölçekli Aydınlar Mahallesi Uygulama İmar Planı’na yapılan itirazlar” ile ilgili İmar Komisyon Raporu oy birliği ile kabul edildi.

3. gündem maddesi “1/1000 Ölçekli Oklalı Mahallesi Uygulama İmar Planı’na yapılan itirazlar” ile ilgili İmar Komisyon Raporu oy birliği ile kabul edildi.

4. gündem maddesi “3402 Sayılı Kadastro Kanunu’nun 3. Maddesi uyarınca, Kadastro ekibiyle birlikte görev yapmak üzere ilçemiz Binkılıç Atatürk ve Fatih Mahallelerinden bilirkişi tespiti” ile ilgili İmar Komisyon Raporu oy birliği ile kabul edildi.

5. gündem maddesi 2021 Yılı Hazırlık Bütçesi ve İzleyen 2 yıl Bütçe Tahminleri ile 2021 Yılı Performans Programı ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyon Raporu oy birliği ile kabul edildi.

Tahmini Bütçemiz ve Performans Programımız İlçemize Hayırlı Olsun

Gündem maddelerinin görüşülmesi ve oylanması ardından Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner Ekim ayı toplantısında alınan kararlarımızın ilçemize hayırlı uğurlu olmasını dileyerek, “Ekim ayı meclisimizi tamamlamış bulunuyoruz. Gündem maddelerimizde yer alan 1/1000 ölçekli İmar Plan değişiklikleri Aydınlar ve Oklalı Mahallelerimize ve 159 milyon 960 lira gider bütçemiz, 165 milyon lira gelir bütçemizle 2021 yılı tahmini bütçemiz ve performans programımız Çatalca’mıza hayırlı, uğurlu olsun” ifadeleriyle meclis oturumunu kapattı.

Çatalca Belediyesi Meclisimizin 2020 yılı Kasım Ayı Toplantısı, 2 Kasım 2020 Pazartesi saat 11.00’da gerçekleştirilecek.