Çatalca Belediyesi
 Çatalca Belediye Meclisimizin 2021 Yılı Şubat Ayı 1. Birleşimi Gerçekleştirildi

Belediye Meclisimizin 2021 Yılı Şubat Ayı Toplantısının 1. Birleşimi 01.02.2021 Pazartesi günü saat 11.00’de Başkan Vekilimiz Süheyla Topçu başkanlığında Belediyemiz Meclis Salonunda gerçekleştirildi.

Şubat ayı Meclis Toplantısı’nın ilçemize hayırlı olmasını dileyen Başkan Vekilimiz Süheyla Topçu ardından gündem dışı söz alan Meclis Üyelerimiz, Şubat ayı içerisindeki özel gün ve haftalarla ilgili mesajlarını iletti.

Meclis Toplantısı gündem maddelerinin görüşülmesi ile devam etti.

Gündemin 1. Maddesi olan “İlçemiz mahallelerindeki sokaklara isim verilmesi talepleri” ile ilgili İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün teklifi oy birliği ile İmar Komisyonu’na havale edildi.

Gündemin 2. Maddesi “İlçemiz mahallerinde bulunan meydan ve parklara isim verilmesi” ile ilgili Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün teklifi oy birliği ile İmar Komisyonu’na havale edildi.

Çatalca Belediyesi 2021 Yılı Şubat Ayı Meclisimiz, 5 Şubat 2021 Cuma günü saat 11.00’de toplanmak üzere sona erdi.