Çatalca Belediyesi 2019 Yılı Eylül Ayı Meclis Gündemi

Belediye Meclisimizin 2019 Yılı Eylül Ayı Toplantısının 1. Birleşimi aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere, 02/09/2019  Pazartesi    günü  Saat:10.30'da Belediyemiz Meclis Salonunda yapılacaktır. İlan olunur.

GÜNDEM :

1-) 5393 Sayılı kanunun 15. maddesinin (i) fıkrasına istinaden, Belediyemize hibe edilmek istenilen şirket konusunun görüşülmesi ile ilgili Yazı İşleri Müdürlüğü'nün teklifi.
2-) Dolu-Boş Kadro Derece Değişikliği ile ilgili İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü'nün teklifi.
3-) Mülkiyeti Orman İşletme Müdürlüğü'ne ait olan Ferhatpaşa Mahallesi Çatalca Serisi 518 nolu bölmede kalan (Koru Restaurant) Lokanta-Kafeterya-Yemekhane amaçlı taşınmazın işletme hakkının 29 yıllık süre ile kiralanması işi için Belediye Başkanına yetki verilmesi ile ilgili Emlak ve İstimlak Müdürlüğü'nün teklifi.
4-) 3402 Sayılı Kadastro Kanununa göre kadastro ekibi ile birlikte görev yapmak üzere, İlçemiz Hisarbeyli Mahallesi bilirkişi seçimi ile ilgili Emlak ve İstimlak Müdürlüğü'nün teklifi.
5-) Mali Hizmetler Müdürlüğü'nün Ödenek Aktarması ile ilgili teklifi.
6-) Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü'nün Görev ve Çalışma Yönetmeliği ile ilgili teklifi.
7-) Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü'nün Görev ve Çalışma Yönetmeliği ile ilgili teklifi.
8-) İlçemiz Örencik Mahallesi 115 ada 18 nolu parselin çevresini kapsayan alana ilişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliği ile ilgili Plan ve Proje Müdürlüğü'nün teklifi.
9-) İlçemiz Ferhatpaşa Mahallesi 113 ada 11 nolu parsele ilişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliği ile ilgili Plan ve Proje Müdürlüğü'nün teklifi.
10-) İlçemiz Çakıl Mahallesi 118 ada 73 nolu parsele ilişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliğine yapılan itiraz ile ilgili Plan ve Proje Müdürlüğü'nün teklifi.