Çatalca Belediyesi
 Çatalca Belediyesi 2019 Yılı Haziran Ayı Meclis Gündemi

ÇATALCA HALKI VE MECLİS ÜYELERİNE DUYURULUR

Belediye Meclisimizin 2019 Yılı Haziran Ayı Toplantısının 1. Birleşimi aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere, 10/06/2019 Pazartesi günü Saat:10.30'da Belediyemiz Meclis Salonunda yapılacaktır.

İlan olunur.

GÜNDEM :

1-) Muhtaç Kimselere Yardım Komisyonuna üye seçimi ile ilgili Yazı İşleri Müdürlüğü'nün teklifi.
2-) Meclis toplantılarında sesli ve görüntülü kayıt sistemlerinin kullanılabilmesi ile ilgili Yazı İşleri Müdürlüğü'nün teklifi.
3-) Dolu Kadro Derece Değişikliği ile ilgili İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü'nün teklifi.
4-) Meclis Üyesi Belediye Başkan Yardımcısı Ücretinin Belirlenmesi ile ilgili İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü'nün teklifi.
5-) 3402 Sayılı Kadastro Kanununa göre Kadastro ekibiyle birlikte görev yapmak üzere, İlçemiz Başakköy Mahallesinin bilirkişi seçimi ile ilgili Emlak ve İstimlak Müdürlüğü'nün teklifi.
6-) Çalışma Yönetmeliği ile ilgili İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'nün teklifi.
7-) Ek Tarife ile ilgili İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'nün teklifi.