Çatalca Belediyesi 2019 Yılı Haziran Ayı Meclis Gündemi

ÇATALCA HALKI VE MECLİS ÜYELERİNE DUYURULUR

Belediye Meclisimizin 2019 Yılı Haziran Ayı Toplantısının 1. Birleşimi aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere, 10/06/2019 Pazartesi günü Saat:10.30'da Belediyemiz Meclis Salonunda yapılacaktır.

İlan olunur.

GÜNDEM :

1-) Muhtaç Kimselere Yardım Komisyonuna üye seçimi ile ilgili Yazı İşleri Müdürlüğü'nün teklifi.
2-) Meclis toplantılarında sesli ve görüntülü kayıt sistemlerinin kullanılabilmesi ile ilgili Yazı İşleri Müdürlüğü'nün teklifi.
3-) Dolu Kadro Derece Değişikliği ile ilgili İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü'nün teklifi.
4-) Meclis Üyesi Belediye Başkan Yardımcısı Ücretinin Belirlenmesi ile ilgili İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü'nün teklifi.
5-) 3402 Sayılı Kadastro Kanununa göre Kadastro ekibiyle birlikte görev yapmak üzere, İlçemiz Başakköy Mahallesinin bilirkişi seçimi ile ilgili Emlak ve İstimlak Müdürlüğü'nün teklifi.
6-) Çalışma Yönetmeliği ile ilgili İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'nün teklifi.
7-) Ek Tarife ile ilgili İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'nün teklifi.