Çatalca Belediyesi 2019 Yılı Temmuz Ayı Meclis Gündemi

Belediye Meclisimizin 2019 yılı Temmuz ayı toplantısının 1. birleşimi aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere, 01/07/2019 Pazartesi günü Saat:10.30'da Belediyemiz Meclis Salonunda yapılacaktır.

GÜNDEM :
1-)Belediyemiz Personel A.Ş.'nin temsil yetkisi değişikliği ile ilgili Özel Kalem Müdürlüğü'nün teklifi.
2-)Borçlanma ile ilgili Mali Hizmetler Müdürlüğü'nün teklifi.
3-)Çöp toplama, süpürme ve nakli işi için Temizlik Alım İhalesi ile ilgili Temizlik İşleri Müdürlüğü'nün teklifi.
4-)Mülkiyeti Orman İşletme Müdürlüğüne ait olan A,B,C tipi mesire yerlerinin işletme hakkının 29 yıllık süre ile kiralanması için Belediye Başkanına yetki verilmesi ile ilgili Emlak ve İstimlak müdürlüğü'nün teklifi.
5- 3402 Sayılı Kadastro Kanununa göre kadastro ekibi ile birlikte görev yapmak üzere,
İlçemiz Gümüşpınar, Karamandere ve Belgrat Mahallelerine Bilirkişi seçimi hakkında Emlak ve İstimlak Müdürlüğü'nün teklifi.
6- Başkanlık Makamı tarafından, Belediye Meclis Üyelerimize tevdi edilen görevler hakkında Meclise bilgi verilmesi.