Çatalca Belediyesi 2019 Yılı Temmuz Ayı Olağanüstü Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi.

Çatalca Belediye Meclisimizin 2019 yılı Temmuz ayı olağanüstü toplantısı 30/07/2019 Salı günü Saat:10.30'da Belediyemiz Meclis Salonunda yapıldı.
Temmuz ayı olağanüstü toplantısı gündem maddesini görüşmek üzere Belediye Başkanımız Mesut Üner Başkanlığında toplandı.
Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner tarafından hayırlı uğurlu olması temennileriyle açılan mecliste, Vergi Dairesi Gayrimenkul Satış Komisyonuna 1 Asil, 1 Yedek komisyon üyesi seçimi yapıldı.

Gündem maddesi: "6183 sayılı Amme Alacaklarının Tahsil Usulü Hakkında Kanunun 90. maddesine göre Gayrimenkul Satış Komisyonuna Üye Seçimi"

AK Parti-MHP Grubu Meclis Üyeleri Süheyla Topçu ve Turhan Uçar'ı aday gösterirken,
CHP-İYİ Parti Grubu Meclis Üyeleri Hasan Esgar ve Utku Akbulut'u aday gösterdi.

Yapılan açık oylama sonucunda, Gayrimenkul Satış Komisyonuna oy çokluğu ile Asil Üye olarak Süheyla Topçu, Yedek Üye olarak Turhan Uçar seçildi.

Gündem dışı söz alan AK Parti Meclis Üyesi Tuba Uzun, MHP Meclis Üyesi Hakan Göl, CHP Meclis Üyesi Ayhan Tutun, İYİ Parti Meclis Üyesi Recep Yılmaz,
Yaklaşan Kurban Bayramı ve 30 Ağustos Zafer Bayramını da şimdiden kutlandı.