Çatalca Belediyesi 2020 Aralık Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

Belediye Meclisimizin 2020 Yılı Aralık Ayı Toplantısının 1. Birleşimi 07.12.2020 Pazartesi günü Saat:11.00'de Belediyemiz Meclis Salonunda yapıldı.

Aile büyüklerinden Yengesi Sabriye Üner’i kaybeden Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner’in katılamadığı meclis toplantısı Başkan Vekilimiz Süheyla Topçu Başkanlığında gerçekleştirildi.

Gündem maddelerinin görüşülerek oylanması öncesinde gündem dışı söz alan meclis üyelerimiz tarafından Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner’e başsağlığı dilekleri ile Aralık ayında yer alan önemli gün ve haftalara dair mesajlar dile getirildi.

2020 Aralık ayı meclisimizin ilk gündem maddesi olan, “Dolu ve Boş Kadro Derece Değişikliği” ile ilgili İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’nün teklifi oy birliği ile kabul edildi.

Gündemin 2. Maddesi olan, “Belediyemiz hizmetlerinde kullanılmak üzere Çatalca Orman İşletme Müdürlüğü’nden 4 adet 4x4 pick-up araçların belediyemize tahsisi” ile ilgili Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nün teklifi oy birliği ile kabul edildi.

3. gündem maddesi olan “Belediyemiz Şirketi olan ÇATBEL Eğitim İnşaat Gıda Tarım Turizm Havacılık Organizasyon Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin nakdi sermaye artırımı” ile ilgili Yazı İşleri Müdürlüğü’nün teklifi oy birliği ile kabul edildi.

4. gündem maddesi, “Ödenek Aktarması” ile ilgili Mali Hizmetler Müdürlüğü’nün teklifi oy birliği ile Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edildi.

5. gündem maddesi, “İlçemiz Örencik Mahallesi 133 ada 1 ve 134 ada 1 parsellerin Kamu Yatırımı Kararı alınması” ile ilgili Plan ve Proje Müdürlüğü’nün teklifi oy birliği ile İmar Komisyonuna havale edildi.

Çatalca Belediye Meclisimizin 2020 Aralık ayı toplantısının 1. Birleşimi 11 Aralık 2020 Cuma günü saat 11.00’de toplanmak üzere sona erdi.