Çatalca Belediyesi 2020 Yılı Kasım Ayı Meclis Gündemi

Belediye Meclisimizin 2020 Yılı Kasım Ayı Toplantısının 1. Birleşimi aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere 02.11.2020 Pazartesi günü Saat:11.00'de Belediyemiz Meclis Salonunda yapılacaktır.

İlan olunur.

GÜNDEM;

1-) Boş Kadro Değişikliği ile ilgili İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’nün teklifi.

2-) Mülkiyeti Maliye Hazinesine kayıtlı İlçemiz Karacaköy Mahallesi 143 ada 2 parsel sayılı taşınmazın Belediyemizce kullanımında olan 9.847,98 m² lik kısmının alımı ve satımı ile ilgili Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nün teklifi.

3-) Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın Çöp Toplama Aracı için Şartlı Nakdi Yardımı ile ilgili Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün teklifi.

4-) Belediyemiz hizmetlerinde kullanılmak üzere 3 adet Çöp Kamyonu alımı ile ilgili Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün teklifi.

5-) 1/1000 ölçekli İlçemiz Kabakça Mahallesi Uygulama İmar Planı ile ilgili Plan ve Proje Müdürlüğü’nün teklifi.