Çatalca Belediyesi Eylül Ayı Meclisi Toplandı

Çatalca Belediye Meclisi Eylül Ayı Olağan Toplantısı, 5 Eylül Salı günü Saat 10.30’da Belediye Meclis Salonunda Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara başkanlığında gerçekleştirildi.

Şehitlerimiz için saygı duruşu

Bir önceki aya ait meclis tutanaklarının oylanarak oy birliği ile kabul edilmesiyle başlayan meclis toplantısında gündem maddelerinin görüşülmesine geçilmeden önce Başkan Cem Kara, “Vatanımızın kurtarıcısı Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları, Aziz Şehitlerimiz ve dün toprağa verdiğimiz, Hakkari Çukurca'da şehit düşen Piyade Sözleşmeli Er Halil İbrahim GÜREL olmak üzere bütün şehitlerimiz için bir dakikalık saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşımızın okunmasına davet ediyorum “ sözleriyle saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasının ardından gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi.

Gündem maddeleri,

1- Yağlı Güreş Düzenleyen Kentler Birliği'ne üye olunması ile ilgili Yazı İşleri

2 - Boş kadro derece değişikliği ile ilgili İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünün teklifi okunduğu şekliyle katılanların oy birliği ile kabul edildi.

3-  Borçlanma ile ilgili Mali Hizmetler Müdürlüğünün teklifi okunduğu şekliyle katılanların oy birliği ile kabul edildi.

4- Ek ödenek ile ilgili Mali Hizmetler Müdürlüğünün teklifi okunduğu şekliyle Plan ve Bütçe komisyonuna havale edildi.

5- İlçemiz İzzettin Mahallesi 150 ada 4 parselin 5393 sayılı kanunun 18. mad.(e)

bendine göre değerlendirilmesi ile ilgili Emlak ve İstimlak Müdürlüğünün teklifi okunduğu şekliyle  katılanların oy birliği ile kabul edildi.

6- 1/1000 ölçekli Belgrad Mahallesi Uygulama İmar Planı itirazları ile ilgili Plan ve Proje

Müdürlüğünün teklifi okunduğu şekliyle İmar  komisyonuna havale edildi.

7- Kaleiçi Mahallesi 155 ada 47 nolu parsel itirazı ile ilgili Plan ve Proje Müdürlüğünün

teklifi İmar komisyonuna havale edildi.

8- 1/1000 ölçekli Kabakça Mahallesi Uygulama İmar Planı ile ilgili Plan ve

Proje Müdürlüğünün teklifi İmar komisyonuna havale edildi.

Çatalca Belediye Meclisi komisyonlardan gelen raporları görüşmek üzere 06 Eylül 2017 Çarşamba Günü Saat:14.00’da toplanmak üzere sona erdi.