Çatalca Belediyesi Güreş Takımı antrenmanlarını sürdürüyor

Çatalca Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Güreş Takımı antrenmanlarına dur durak bilmeden devam ediyor.

Çatalca Belediyesi Güreş Takımı, geleceğin pehlivanlarını yetiştirmek üzere, oldukça kapsamlı bir çalışma ile eğitimlerine devam ediyor. Güreş takımı yaz sezonunda yapılacak Kırkpınar başta olmak üzere yağlı güreş müsabakalarına hazırlıklarını sürdürüyor. Takım hazırlıklar kapsamında, gerek açık alanlarda yapılan yağlı ve karakucak güreş antrenmanlarıyla gerekse spor salonlarındaki minder antrenmanlarıyla çalışmalarını aralıksız şekilde sürdürüyor.

Önemli başarılar elde edildi

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’nın destekleri ile bu yılki müsabakalarda önemli başarılar elde eden takım yaz sezonu hazırlıklarına aylar öncesinden yoğun idman programı ile hazırlanıyor. Öncelikle topluma faydalı bireyler yetiştirmek, ata sporu güreşi yaşatmak, gençleri spora teşvik etmek ve Çatalca’nın bu özelliğiyle de tanınmasını sağlamak amacıyla Çatalca Belediyesi Güreş Takımını kurduklarını belirten Başkan Cem Kara, takımın kuruluş amacına uygun olarak Çatalca’yı başarıyla temsil ettiğini söyledi ve takıma başarılar diledi.