Çatalca Belediyesi Güreş Takımı madalyaya doymuyor

Çatalca Belediyesi Güreş Takımı katıldığı müsabakalardan madalya almadan dönmüyor. Sultangazi Belediyesi, 7. Geleneksel Yağlı Güreş Müsabakalarına katılan takım 3 altın, 1 gümüş, 2 bronz madalyanın sahibi oldu.

Çatalca Belediyesi Güreş Takımı, Sultangazi Belediyesi’nin Cumhuriyet Mahallesi Çamlık Parkı’nda gerçekleştirdiği 7. Geleneksel Yağlı Güreşleri’ne katıldı. Ata sporumuz güreşi yaşatmak adına çalışmalarına hız kesmeden devam eden takım, katıldığı müsabakalarda Çatalca’nın ismini gururla temsil ederek, birçok başarıya imza atıyor.

Kıyasıya mücadelenin yaşandığı Sultangazi’deki güreşlerde; Emirhan Taş, Alparslan Daş, Doğukan Toprak, Arda Erkan Avcuoğlu, Engin Aktaş, Emircan Gürbüz minikler, teşvik ve tozkoparan dallarında rakiplerini yenerek madalya almayı başardı.

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara güreşçileri ve antrenörlerini kutlayarak başarılarının devamını diledi.