Çatalca Belediyesi Güreş Takımı Milli Takım yolunda

Çatalca Belediyesi Güreş Takımı hafta sonu Kızılcahamam’da yapılan farklı illerden 478 sporcunun katıldığı gruplarda derece alarak Türkiye Şampiyonası Milli Takım Seçmelerine katılmaya hak kazandı.

Ata sporumuz güreşe verdiği önem ve destekle adından sıkça söz ettiren Çatalca Belediyesi, Güreş Takımının kısa sürede turnuvalarda birçok başarı elde etmesine vesile oluyor. Güreşçiler elde ettikleri başarılara her geçen gün başarılarına bir yenisini daha ekliyor.

Kızılcahamam’da yapılan farklı illerden 478 sporcunun katıldığı gruplarda bir üçüncülük, 2 beşincilik bir yedincilik alan güreşçiler, 10 Mayıs ta Antalya'da yapılacak olan Türkiye şampiyonası milli takım seçmesine vize almayı başardı. Çatalca Belediyesi Güreş Takımı’ndan Yunus Emre Göral üçüncü olurken Engin Atar, Alparslan Daş beşinci, Arda Gezer’de yedinci olarak turnuvayı tamamladı. Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, sporcuları tebrik ederek başarılarının devamını diledi.