Çatalca Belediyesi Güreş Takımı Rakip Tanımadı

Tekirdağ Kapaklı ve İstanbul Sultangazi'de düzenlenen Yağlı Güreş Yarışmaları'nda Çatalca Belediyesi Güreş Takımı rakip tanımadı. Düzenlenen yarışmalarda Çatalca'yı en iyi şekilde temsil eden Çatalca Belediyesi Güreş Takımı, katıldığı yarışmalardan madalyalarla döndü.

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara'nın büyük önem ve destek verdiği spor faaliyetlerinde başarılarına başarı katan Güreş Takımı Çatalca'yı yeniden gururlandırdı.

Hafta sonu düzenlenen Yağlı Güreş Yarışmaları'nda başarılı sporcular; 10 Altın, 6 Gümüş ve 9 Bronz madalya almaya hak kazandı.

Güreş Takımı Kırkpınar'a Hazırlanıyor

Başkan Cem Kara, madalya alan sporcuları gönülden kutladığını dile getirirken, Temmuz ayında yapılacak Kırkpınar Yağlı Güreşleri için ise başarılarının devamını diledi.

Madalyalar ile Kırkpınar öncesi motivasyonu artan ve son provasını yapan Güreş Takımı, 13-14-15 Temmuz'da gerçekleşecek Kırkpınar Yağlı Güreşleri için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

MADALYA ALAN SPORCULARIMIZ

Yıldıray Pala – 2 Altın