Çatalca Belediyesi Güreş Takımıı'ndan 8 madalya

Çatalca Belediyesi Güreş Takımı, Ergene Belediyesi tarafından organize edilen Geleneksel Kızılcıklı Mahmut Pehlivan Yağlı Güreşleri’nde aldığı madalyalarla Çatalca’yı başarıyla temsil etti.

Çatalca Belediyesi Güreş Takımı katıldığı müsabakalarda aldığı başarılarla ilçeyi en iyi şekilde temsil ediyor. Ergene Belediyesi tarafından organize edilen Geleneksel Kızılcıklı Mahmut Pehlivan Yağlı Güreşleri’ne katılarak müsabakalarda mindere çıkan sporcular, rakiplerine üstünlük sağlamak için kıran kırana mücadele etti. Çatalca Belediyesi Güreş Takımı Güreşçileri toplamda 8 madalyanın sahibi olarak Çatalca’yı gururlandırdı.

İşte Çatalca’nın gurur tablosu

3 altın, 2 gümüş, 3 bronz madalyanın sahibi olan sporcularımızdan Emirhan Giral Minik 1’de üçüncü, Yusuf Yılmaz Minik 2’de üçüncü, Murat Gonca Teşvik 2’de ikinci, Alaattin Pala Tozkoparan’da ikinci, Yıldıray Pala Deste küçükte üçüncü olurken, Minik 2’de Arda Erkan Avcuoğlu, TEŞVİK 1’de Alparslan Daş, Teşvik 2’de ise Engin Atar şampiyon oldu.

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Güreş Antrenörleri İlyas Demiroğlu ve Gökhan Akçen eşliğinde yaptıkları yoğun çalışmalar neticesinde katıldıkları müsabakalarından derecelerle dönerek güreşte Çatalca’nın adını duyurmaya devam eden sporcuları tebrik ederek başarılarının devamını diledi.