Çatalca Belediyesi Karate Takımı ayakta alkışlandı

Çatalca Belediyesi Karate Takımı başarıdan başarıya koşuyor. 24/25/26 Şubat’ta Çatalca Kestanelik Mahallesi’nde yapılan İller Arası Karate Lig Şampiyonasında gösterdiği üstün başarı ardından 3/4/5/ Mart’ta İstanbul Bağcılar Olimpik Spor salonunda 30. Uluslar Arası Boğaziçi Karate Şampiyonasında da aldığı derecelerle ayakta alkışlandı.

Çatalca Belediyesi karate takımı 30. Uluslar Arası Boğaziçi Karate Şampiyonasına katıldı. 25 ülke, 1476 sporcunun yarıştığı ve 3 gün süren müsabakalara 34 sporcuyla katılan takım şampiyonada 1 altın, 7 gümüş, 14 bronz madalya ve 3’te kupa alarak başarılarına bir yenisini daha ekledi. Son derece çekişmeli ve yoğun katılımla gerçekleşen şampiyonaya ülkelerin milli takım düzeyinde geldiği gözlenirken, Çatalca Belediyesi Karate Takımının başarıları Belediye Başkanı Cem Kara tarafından da gurur verici olarak nitelendirildi. Başkan Cem Kara sporcuları tebrik ederken çocuklarına spor konusunda destek veren anne babaları da kutladı.