Çatalca Belediyesi Karate Takımı’ndan Rekor Üstüne Rekor

Çatalca Belediyesi Karate Takımı başarıya doymuyor. 12/13 Kasım 2016 tarihlerinde Gürcistan'ın başkenti Batum'da gerçekleşen 8.Shotokan Karate Avrupa Şampiyonası ve Dünya Shotokan Karate Şampiyonası’nda minik karateciler madalya rekoru kırdı.

Gürcistan’ın başkenti Batum’da gerçekleştirilen Dünya Kupası ve Avrupa Karate Şampiyonası’nda Çatalcalı Karateciler büyük başarı gösterdi.Toplamda 1200 sporcunun katılımıyla düzenlenen şampiyonaya; Azerbaycan, Ermenistan, Gürcistan, Özbekistan, Kazakistan, İsrail, Rusya, İran,Tacikistan, Belarus, Bulgaristan, Belçika, Çek Cumhuriyeti, Romanya, İsveç, Ukrayna gibi ülkeler katıldı. Şampiyonaya Türkiye'den aralarında Osman Burak ve Mümin Berk Keleş kardeşlerinde bulunduğu 100 sporcu katıldı.Çatalca Belediyesi Karate Takımı Minikler Kategorisi’nde 2 sporcu toplamda 9 madalya kazanarak yurda döndüler.Minik sporcu kardeşlerden Osman Burak Keleş 5 kategoride 5 madalya kazanarak rekor kırarken, kardeşi Mümin Berk Keleş’te, 4 kategoride 4 madalya alarak rekor kırdı.

Çatalca Belediyesi Karate Takımı tarih yazdı

Gürcistan 'da yapılan Dünya Kupası Avrupa Şampiyonluğu başarısından sonra 18/20 Kasım’da İstanbul’da yapılan Uluslararası Marmara Cup Karate Şampiyonası’na Milli Sporcumuz Balkan Karate Şampiyonu Hasan Celal Yıldırım damgasını vurdu ve bütün ülkelerin milli sporcularını yenerek birinci oldu.  Alt yapıdan yetişen Minikler Karate Şampiyonu Osman Burak Keleş ve Mümin Berk Keleş kardeşler Gürcistan'da olduğu gibi İstanbul'da da madalya aldılar. Yarışmaya 22 sporcusuyla katılan Çatalca Belediyesi Karate Takımı’nda derece yapan sporcularımız;  Hasan Celal Yıldırım 1 altın madalya, Osman Burak Keleş 1 altın madalya, Begüm Gültekin 1 gümüş madalya, Furkan Gürbüz 1 gümüş madalya, Osman Burak Keleş 1 bronz madalya, Mümin Berk Keleş 2 bronz madalya ve 2 birincilik takım kupası alarak tarih yazdı. Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara başarılı sporcuları tebrik ederek başarılarının devamını diledi.