Çatalca Belediyesi Karate Takımından çifte başarı

Çatalca Belediyesi Karate Takımı Sakarya İller Arası Karate Şampiyonası finaline 8 kupa sahibi olarak damga vurdu.

Çatalca Belediyesi Karate Takımı katıldığı turnuvalarda fırtına gibi esmeye devam ediyor. Yaklaşık 7 aydır devam eden Sakarya İller Arası Karate Şampiyonası finalinde rekora koşan takım, 6 birincilik, 1 ikincilik ve 1 üçüncülük kupasıyla finale damgasını vurdu.

Sakarya İller Arası Karate Şampiyonası finalinde birincilik kupasını Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara adına, Karate Antrenörü Muzaffer Muyan, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun elinden törenle aldı.

Karate takımından başarı üstüne başarı

Çatalca Belediyesi Karate Takımı 6 Mayıs 2018 tarihinde yaklaşık 5 aydır devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İller Arası Karate Şampiyonası finalinde de başarısını devam ettirdi. 2 altın, 1 gümüş, 3 bronz madalya ve 1 kupa kazanan takım başarılarıyla adından söz ettirerek Çatalca’yı temsil etti.

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, her iki ligde göstermiş oldukları üstün başarılardan dolayı sporcuları, ailelerini ve Karate Takımı Antrenörü Muzaffer Muyan’ı tebrik ederek başarılarının devamını diledi.