Çatalca Belediyesi Karate Takımından müthiş başlangıç

Çatalca Belediyesi Karate Takımı katıldığı turnuvalarda gösterdiği başarılara bir yenisini daha ekledi. Trakya İller Arası Karate Lig’ inde 11 karatecinin hepsi madalya kazandı.

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’nın destekleriyle her turnuvaya katılarak madalyalarla dönen Çatalca Belediyesi Karate Takımı, Trakya bölgesinde ilk kez bir karate ligi düzenlenmesine de vesile oldu. Trakya bölgesinin karatedeki başarıları nedeniyle başta Çatalca Belediyesi Karate Takımı Antrenörü Muzaffer Muyan olmak üzere, karate antrenörleri bir araya gelerek Çatalca, Tekirdağ, Edirne, Çanakkale, Babaeski, Lüleburgaz, Süleymanpaşa, Silivri, Çerkezköy, Çorlu belediyelerinin katılımıyla Trakya İller Arası Karate Ligi’ni düzenledi.

Çatalca Belediyesi Karate Takımı, 17 Şubat 2018 tarihinde Edirne’de ilki gerçekleştirilen Trakya İller Arası Karate Ligi’ne katıldı. 5 ayaktan oluşan lige, 11 sporcusuyla katılan takımın 11’i de kürsü yaparak madalya kazandı.

Başkan Cem Kara tebrik etti

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Trakya İller Arası Karate Ligi’nin hayırlı uğurlu olmasını dilerken,  4 altın, 4 gümüş ve 3 bronz madalya kazanan sporcuları tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Karate ligini yakından takip eden ve sporcuları yalnız bırakmayan Çatalca Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ramazan Ilgın, düzenlenen madalya törenine katılarak başarılarıyla Çatalca’nın adını karatede ön plana çıkaran sporcuları tebrik etti.