Çatalca Belediyesi Kentsel Dönüşümde de vatandaşın yanında

Çatalca Belediyesi Kentsel Dönüşüm hakkında vatandaşları bilgilendirme çalışmalarını devam ettiriyor.

Vatandaşlara hizmet üretmenin yanı sıra birçok konuda bilgi edinmeleri için gerekli tüm birimlerini seferber eden Çatalca Belediyesi, Kentsel Dönüşüm Yasası olarak bilinen, 6306 Sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Kanunu konusunda da vatandaşa desteklerini esirgemiyor. Vatandaşlara Kentsel Dönüşüm hakkında ayrıntılı bilgi verilerek onların konu hakkında bilinçlendirilmesi sağlanıyor, Kentsel Dönüşüm talepleri alınıyor ve değerlendiriliyor. Konu hakkında ayrıntılı bilgi almak isteyen vatandaşların Çatalca Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nü ziyaret ederek kapsamlı bilgi alabileceği belirtiliyor.

Çatalca Belediyesi Başkan Yardımcısı Erhan Güzel, ilçede yapılan uygulamaları İmar ve Şehircilik Müdürü Edip Üner ve ekipleri ile birlikte yerinde denetledi. Mal sahipleri ve müteahhitler ile yapımı devam eden binalarının başında sohbet eden Başkan Yardımcısı Güzel, kanun uygulaması, bina yapımı sırasında yaşanan sıkıntıları ve vatandaşların memnuniyetini sorgulayarak bilgi aldı. Vatandaşlar konuya duyarlılığından dolayı Çatalca Belediyesi’ne ve Başkan Yardımcısı Erhan Güzel’e teşekkürlerini sundular.