Çatalca Belediyesi'nde Taşeron İşçilerin Kadro Sınavı yapılıyor

Çatalca Belediyesi’nin çeşitli birimlerinde taşeron şirket bünyesinde çalışan işçilerin kadro sınavları yapılıyor.

24/12/2017 tarihli resmi gazetede yayımlanan 696 sayılı KHK'nın 127. maddesi ( 375 sayılı KHK'ye eklenen geçici 24. maddesi ) ve 01/01/2018 tarihinde yayımlanan uygulamaya dair usül ve esaslar gereği, Çatalca Belediyesi İktisadi Teşekkülü bünyesinde işçi statüsünde istihdam edilmek üzere başvuruda bulunan alt işveren çalışanlarının kadroya geçiş sınavı gerçekleştiriliyor.

Çatalca Belediyesi Meclis Salonu Komisyon Odasında, Sınav Kurulu tarafından yapılan sözlü sınavlarda, adaylara eğitim düzeylerine göre, okur-yazar olmayan, ilkokul, ortaokul, lise, ön lisans, lisans, yüksek lisans ve doktora bölümlerinde ayrı ayrı kategorilerde sorular soruluyor.

Başkan Kara hayırlı uğurlu olsun dileklerinde bulundu

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Çatalca Belediyesi Başkan Yardımcısı Cengiz Uçar Başkanlığı’ndaki, Çatalca Belediye Başkan Yardımcısı Dursun Duran Kaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Saçak, Çatalca Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Nurhayat Doğan ve Zabıta Müdürü Selçuk Babaoğlu’ndan oluşan Sınav Kurulunu ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledi. Başkan Cem Kara, sınava giren personeline dair yaptığı açıklamada, “Tüm işçilerimize, ailelerine ve belediyemize hayırlı, uğurlu olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

Sınav Kurulunun yaptığı açıklamada 16 Mart 2018 Cuma günü tamamlanacak olan sınavların sonuçlarının aynı tarih saat 17.00’da askıya çıkacağı belirtildi.