Çatalca Belediyesi’nde Yemin Töreni

Çatalca Belediyesi’nde Yemin Töreni
Çatalca Belediyesi’nde devlet memurluğu asaleti tasdik olan personelimiz için yemin töreni düzenlendi.
Çatalca Belediyesi’ne ÖSYM Başkanlığı tarafından yerleştirilerek Belediyemizde görevine başlayan aday memur Demet Esra Uğurlu’nun Çatalca Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’nce verilen Temel ve Hazırlayıcı Eğitim sonunda yapılan sınavlarda başarılı olup, stajını tamamlayarak “Asli Devlet Memurluğu’na Atananların Yemin Merasimi Yönetmeliği” kapsamınca yemin merasimi yapıldı.
Çatalca Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleşen yemin törenine, Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner’i temsilen Başkan Yardımcılarımız Ömer Erçin ve İkram Kaya, Birim Müdürleri ve Belediye Personelleri katılım gösterdi. Başkan Yardımcısı İkram Kaya’nın günün anlam ve önemine dair konuşması ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından Asli Memurluğu onaylanan Demet Esra Uğurlu, memurluk yeminini etti. Başkan Yardımcılarımız Demet Esra Uğurlu’yu tebrik ederek bundan sonraki çalışmalarında başarılar diledi.