Çatalca Belediyesi'nden Okullarda Hijyen Seferberliği

Çatalca Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri ilaçlama çalışmalarına hız verdi. Ekipler sokaklarda, park ve bahçelerde, kamuya açık tüm alanlarda ilaçlama işlemi gerçekleştirdikten sonra, şimdi de yeni eğitim-öğretim yılının açılması nedeniyle okulların ilaçlanması işlemine yöneldi.

Sağlıklı Kent, Sağlıklı Toplum, Sağlıklı Çatalca

Bu sloganı misyon edinen Çatalca Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü, 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılının başlaması nedeniyle İlçe genelindeki okulların ilaçlanması işlemini gerçekleştirdi. Toplumumuzun ve geleceğimizin temeli çocuklarımızın yeni eğitim-öğretim yılına hijyenik bir ortamda girmelerini sağlamak için tüm imkanlarını seferber etti. Kullanılan ilaçlar Sağlık Bakanlığı’nca etken madde ve ruhsatları onaylanmış, halk sağlığını tehdit etmeyecek nitelikte olup; aydınlık yarınlarımızın teminatı çocuklarımıza , Çatalca Belediyesi olarak; her daim yanınızdayız mesajı verilmiş oldu.