Çatalca Belediyesi’nden ücretsiz tiyatro

Çatalca Belediyesi, "Gönlübozuk/ Sonsuzluk Yönünden"adlı tiyatro oyununu ücretsiz olarak tiyatro severlerle buluşturdu.

Çatalca Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün organizesinde, Sibel Yıldırım’ın yazıp Fatih Sönmez in yönettiği "Gönlübozuk / Sonsuzluk Yönünden" isimli tiyatro oyunu, Nazım Özbay Kültür Merkezi’nde sanatseverlerle buluştu.

TİYATRAL'ın aşk ve zamanın birbirine düğümlenmiş sonsuzluğunda sıkışıp kalan dört insanın hikâyesini anlattığı oyunu, çok sayıda davetli izledi. Aşkın, zamanın, kadın ve erkek olmanın, var oluşun sorgulandığı, insanın kendini zamana teslim ettiğini ve aslında başka çaresinin de olmadığını bir karakomedi şeklinde anlatan oyun salonu dolduranlara sanatla dolu keyifli bir akşam yaşattı.