Çatalca Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu Kuruluyor

Çatalca Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu Kuruluyor

Çatalca Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde yeni dönem kursları başladı. Baleden jimnastiğe, Türk Halk Müziğinden halk oyunlarına kadar geniş yelpazede eğitim almak isteyen tüm kursiyerler Nazım Özbay Kültür Merkezi’nde buluşuyor.

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner’in talimatlarıyla kurulan Çatalca Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu müzikseverleri bir araya getiriyor. Eğitmen Mehmet Şerif Aydın yönetiminde eğitim verecek koro için halk müziğine gönül veren kursiyerler Kültür Merkezimizde buluştu. Haftanın iki günü çalışma yapacak koroyla birbirinden güzel eserler Çatalca’da seslendirilecek. Çatalca Belediyesi bünyesinde yeni kurs döneminde açılan kurslar ile her yaştan Çatalcalı vatandaşımız kendine en uygun branşta eğitim alacak.

Halk Oyunları Yetişkin Grubu da Eğitime Başladı

Eğitmen İmam Bakır Demirkul ile yetişkinler için eğitim verecek olan Halk Oyunları kursu çalışmalarına başladı. Her yaştan birçok vatandaşımızın ilgisini çeken kursumuz, halk oyunlarının en güzel örneklerini Çatalcalılar ile sergileyecek.

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner, halkımızın talepleri doğrultusunda her branşta eğitim vererek Çatalcalıları spor ve sanatla daha çok buluşturmaya devam edeceklerini belirtti.