Çatalca Belediyesi Türk Sanat Müziği Koromuz İlk Konseriyle Unutulmaz Bir Geceye İmza Attı

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner’in ilçemize kazandırdığı Çatalca Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu ilk konserinde sergilediği performans ile izleyenleri büyüledi.

İlçemizde sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere önem vererek her yaştan vatandaşımızın yararlanabileceği kurslar açan Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner, Çatalca Belediyesi bünyesinde Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği Korolarını da hayata geçirdi. Çatalcalılar geçtiğimiz haftalarda Türk Halk Müziği Koromuzun verdiği muhteşem konser sonrası bu hafta da Türk Sanat Müziği Koromuzun birbirinden değerli sanat müziği eserlerini icra ettiği konser programını izledi.

Başkanımız Mesut Üner’in katılımlarıyla, Nazım Özbay Kültür Merkezimizde gerçekleşen konsere; Çatalca Geçmiş Dönem Belediye Başkanı İsmail İp, AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Aslan, Belediye Başkan Yardımcılarımız ve Meclis Üyelerimizin yanı sıra vatandaşlarımız yoğun ilgi gösterdi.

3 Ay Gibi Kısa Bir Sürede Muhteşem Bir Koro

Eğitmenimiz TRT İstanbul Radyosu Ses Sanatçısı Şef Cengizhan Sönmez yönetimindeki Türk Sanat Müziği Koromuz, Yeşilçam filmlerinin unutulmaz eserlerinden oluşan zengin bir repertuvar ile dinleyicilerin karşısına çıktı.

Belediye Başkanımız Mesut Üner’in destekleri ile değişik meslek ve yaş grubundan sanat müziğine gönül vermiş vatandaşımızın katılımıyla 3 ay gibi kısa bir sürede çalışmalarını başarıyla tamamlayarak ilk konserini veren 50 kişilik Çatalca Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, konserde birbirinden eşsiz parçalarını seslendirerek salonu dolduran müzikseverlere doyumsuz bir gece yaşattı.

Koro öğrencilerimiz tarafından solo performansların da sunulduğu konserde adeta zamanda yolculuk yapan dinleyiciler şarkılara alkışlarıyla eşlik etti. Yaklaşık 3 saat süren konser boyunca dinleyicilere muhteşem bir müzik ziyafeti sunan Çatalca Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu’nun performansı, müzikseverler tarafından uzun süre ayakta alkışlandı.

Türk Sanat Müziğinin Eşsiz Sesi Ayşen Birgör Sahne Aldı

Türk Sanat Müziği Koromuzun ardından TRT İstanbul Radyosu Ses Sanatçısı Türk Sanat Müziğinin eşsiz seslerinden Ayşen Birgör sahne aldı. Keyifli zaman geçiren dinleyiciler muhteşem gecede Türk Müziğinin unutulmaz eserlerini usta ses Ayşen Birgör ile hep bir ağızdan söyledi.

Muhteşem Gece İçin İki Ayrı Teşekkür

Çatalca Geçmiş Dönem Belediye Başkanı İsmail İp, Başkanımız Mesut Üner’e 10 yıl aradan sonra yeniden kurduğu Türk Sanat Müziği Korosu ve muhteşem konser için teşekkür etti.

Başkanımız Mesut Üner yaptığı konuşmada; “Biz, değerli Başkanımız İsmail İp’in Türk Sanat Müziği Korosu için attığı tohumları şimdi suluyoruz. Çatalcamızdaki yeteneklerimizi ortaya çıkarmanın gururunu yaşıyoruz. Bu muhteşem konser için Eğitmenimiz Şef Cengizhan Sönmez’e, koromuzdaki tüm öğrencilerimize ve bu gece bizi yalnız bırakmayan değerli sanatçımız Ayşen Birgör’e teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Program; Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner ve Çatalca Geçmiş Dönem Belediye Başkanı İsmail İp’in Türk Sanat Müziği Korosu Eğitmenimiz Şef Cengizhan Sönmez ve Türk Sanat Müziği Sanatçısı Ayşen Birgör’e muhteşem gece için teşekkür ederek çiçek takdim etmesiyle son buldu.