Çatalca Belediyesi Yeni Dönem Kurs Açılış Töreni Gerçekleştirildi

Çatalca Belediyesi bünyesinde çeşitli branşlarda eğitim veren kurslarımızın yeni dönemi Nazım Özbay Kültür Merkezi’nde düzenlenen açılış töreniyle gerçekleşti.

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner’in göreve geldiği günden bu yana büyük önem vererek üzerinde durduğu eğitim, sanat, spor ve müzik kurslarımızın yeni dönemi düzenlenen törenle gerçekleşti.Nazım Özbay Kültür Merkezimizdeki etkinlikte Başkanımız Mesut Üner kursiyerlerimiz, velilerimizin ve birbirinden değerli eğitmenlerimizle bir araya geldi.

Yaptığı açılış konuşmasında Başkanımız Mesut Üner; “Bizler açtığımız kurslarda sizlerin gösterdiği yoğun ilgiyle her geçen gün büyüyen bir aile olduk. Burada da gördüğümüz gibi her yaş grubundan kursiyerimizin olması bizlerin mutluluk kaynağıdır. Eğitim, sanat, spor ve müzik kurslarımızda 17 branşta 18 eğitmenimizle toplamda 1031 kursiyerimize eğitim imkanı sağlıyoruz. Bu yıl bir ilk olarak Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği korolarımızı da oluşturduk. Bu kurslarımızı vatandaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda mahallelerimize de taşıdık. Spor akademimizin ilk ayağı olan Spor Okullarımızda da toplam 1143 öğrencimiz çeşitli branşlarda eğitim alıyor. Yine spor kurslarımızı da mahallelerimizde açıyoruz. Çatalca’mızda kurslarımıza katılmak isteyen, öğrenmek isteyen tüm vatandaşlarımıza kapılarımız sonuna kadar açık. Çatalca’da birlik ve beraberliğimizi sonuna kadar sürdüreceğiz ve sonuna kadar sizlerle birlikte olacağız.” ifadelerine yer verdi.
Öğrencileri kırmayarak günün anısına çocuklarla bol bol fotoğraf çektiren Başkanımız Mesut Üner, açılış pastasını da kursiyerlerimizle birlikte kesti.