Çatalca bir resim sergisine daha ev sahipliği yapıyor.

Yıllarca Çatalca'da öğretmenlik yapan emekli öğretmen Süleyman Muştu'nun Karma Resim Sergisi Nazım Özbay Kültür Merkezi'nde Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara tarafından açıldı.

Resimlerini kendisine desteğini esirgemeyen eşi Feriha Muştu için yaptığını ve çalışmalarına sabah erken saatlerde vakit ayırdığını dile getiren sanatçı açılışta mutluluğunu ifade ederek Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’ya teşekkürlerini sundu. Başkan Cem Kara sergiyi gezerken sanata ve sanatçıya verilen değerin toplumun gelişmesindeki önemini vurgulayarak resimler hakkında ressam Süleyman Muştu’dan bilgi aldı.

Çatalca Belediye Başkan Yardımcısı Ufuk Akın'ın da beğeniyle gezdiği sergi cumartesi gününe kadar gezilebilecek.