Çatalca Çok Programlı Anadolu Lisesi Öğrencileri Başkanımızla Söyleşi Yaptı

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner, Çatalca Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileri ile bir araya geldi. Başkanımız öğrencilerin okul dergisi için yaptığı söyleşide sorduğu sorulara içtenlikle cevap verdi.

İlçemizde okulları ziyaret ederek öğretmenlerle ve öğrencilerle sık sık bir araya gelen Başkanımız Mesut Üner, Gençler Başkanla Buluşuyor projemiz kapsamında da her hafta Kültür Evi’nde gençlerle bir araya geliyor.Başkanımız Mesut Üner’in bu haftaki konukları Çatalca Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü Recep Çepni, okul öğretmen ve öğrencileri oldu.

Eğitime büyük önem veren ve okulların ihtiyaçlarının giderilmesi yönünde birçok çalışma ve proje yapan Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner, öğrencilerle bol bol sohbet ederek  okulun etkinlik ve projeleri ile ihtiyaçları hakkında da bilgi aldı.

Boş zamanlarınızda kitap okuyun

Öğrencileri  geleceğe en iyi şekilde hazırlamak için birçok çalışma yapmaya devam edeceklerini belirten Başkanımız Mesut Üner,öğrencilerin sorumluluğununda derslerine çok çalışmaları olduğunu dile getirdi. Gençlerin fikir,öneri ve isteklerini dinleyerek nasihatlerde bulunan Başkanımız Mesut Üner  boş zamanlarında belediyemiz bünyesinde kendileri için açılan sanatsal ve sportif alandaki kurslara katılmaları ve bol bol kitap okumaları önerilerinde bulundu.

Okulun spor takımınında bulunduğu görüşme sonrası öğrenciler Başkanımız Mesut Üner ile okul dergilerinde yayımlanmak üzere Belediye Başkanlığı, belediyecilik çalışmaları, Çatalca vizyonu ve bireysel hayatıyla ilgili söyleşi de yaptı.

Ziyaret Okul Müdürü Recep Çepni ve öğrencilerin Başkanımız Mesut Üner'edestekleri  ve söyleşiye verdiği samimi cevaplar için teşekkür etmeleriyle son buldu.