Çatalca’da Nefesten Sese Muhteşem Yolculuk

Çatalca’da Nefesten Sese Muhteşem Yolculuk

20. Erguvan Festivali kapsamında Çatalcalılarla buluşan Serkan Çağrı ve Elif Buse Doğan, muhteşem bir müzik şölenine imza attı.
Klarnetin ezgileri, Elif Buse Doğan’ın muhteşem sesi ile buluşan Çatalcalılar türkülerin eşsiz tınılarında kayboldular. Binlerce kişilik koronun eşlik ettiği Serkan Çağrı ve Elif Buse Doğan konseri unutulmaz anlara sahne olurken , seslendirdikleri parçalar ile dinleyicilere adeta zamanda yolculuk yaşattılar.Konser öncesi belediyemizin halk oyunları hünerlerini sergilediler.
Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner, birbirinden değerli iki sanatçıya muhteşem gece anısına çiçek sunarak, Erguvan Festivali’ne katılımlarından dolayı tüm Çatalca halkı adına teşekkürlerini iletti.