Çatalca’dan Kahraman Mehmetçiğimize Anlamlı Destek

Çatalca’dan vatanı, bayrağı ve milleti için gözünü kırpmadan toprağa düşerek şanlı tarihimizi yazan ve bugünde yine tarih yazmak için Fırat’ın Doğusunda Barış Pınarı Harekatını gerçekleştiren Kahraman Mehmetçiklerimize tam destek verildi.

İlçemizde faaliyet gösteren Antikköy Restaurant anlamlı bir etkinliğe imza atarak bugünkü gelirinin tamamını Mehmetçik Vakfına bağışladı.
“Dualarımızla ve Tüm Kalbimizle Kahraman Mehmetçiğimizin Yanındayız” etkinliğine başta Çatalca Kaymakamı İnci Sezer Becel ve Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner olmak üzere ilçe protokolü katılarak tam destek verdi.

Şehitlerimiz için Kur'an-ı Kerim Tilaveti okunarak hep birlikte duaların edildiği programda, Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner yaptığı konuşmada “Mehmetçiğimizin her zaman yanınızdayız” mesajı verirken, şehitlerimizi de rahmet ve minnetle andı.

Kalbimizle ve Dualarımızla Mehmetçiğimizin Yanındayız

Başkanımız Mesut Üner yaptığı konuşmada, “Tarihi boyunca kazandığı zaferlerle şanını pekiştiren Kahraman Mehmetçiğimiz bir kez daha milletinin, devletinin bekası ve dünya barışına katkı için Barış Pınarı Harekatını gerçekleştirmiştir. Bizler her zaman Mehmetçiğimizin, Türk Ordusunun yanındayız. Bu anlamlı günü gerçekleştirerek bütün gelirini Mehmetçik Vakfı’na bağışlayan Antikköy’ün sahibi İlbey Çatalbaşı’na teşekkürlerimizi sunuyorum.Şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Ruhları şad olsun.” ifadelerine yer verdi.

Program mehteran gösterileri ile devam etti.