Çatalca İnceğiz’e sahip çıkıyor

Çatalca Belediyesi ve Çatalca Halkı  İnceğiz Mağaraları Mesire Alanı'na sahip çıktı.

Arnavutköy Belediyesi'nin İnceğiz Mağaraları Mesire Alanı'na talip olması ve Çatalcalılara ait olan tarihi ve turistik bir bölgeyi 29 yıllığına kiralamak istemesi Çatalcalıların tepkisine neden oldu. Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’nın “Bu yanlıştan en kısa zamanda vazgeçilmelidir” şeklindeki konuya dair yaptığı açıklama ve beraberinde Çatalcalı basın mensupları Bahadır Sügür ve Savaş Atak’ın önderliği ile hafta sonu Çatalca Halkı İnceğiz’de buluştu.

Yediden yetmiş yediye her yaştan insanın katıldığı pikniğe, şehir dışında olması nedeniyle katılamayan Başkan Cem Kara’yı Başkan Yardımcıları Ufuk Akın ve Erhan Güzel temsil etti. Çatalca Belediyesi ekiplerinin de tam kadro bulunduğu pikniğe parti ayrımı olmaksızın Çatalca Belediyesi Meclis Üyeleri, Çatalcalı Muhtarlar, Spor Kulüpleri Başkan ve temsilcileri, STK’lar ile çok sayıda basın mensubu katıldı. Gün boyu süren etkinlikte Çatalca tek yürek olarak “İnceğiz bizimdir” dedi ve  sesini herkese duyurdu.