Başkanımız Mesut Üner, Çatalca Kaymakamlığı tarafından düzenlenen ''2B Tapusuz Köylerle Alakalı Bilgilendirme Toplantısı" ve "Muhtarlar İçin Hizmet İçi Eğitim" toplantısına katıldı.

Halk Eğitim Merkezinde düzenlenen toplantıya Başkanımız Mesut Üner, AK Parti 3. Bölge Milletvekili Tülay Kaynarca, Çatalca Kaymakamı İnci Sezer Becel, Mahalle Muhtarları, Daire Amirleri ve vatandaşlarımız katıldı.

Oldukça verimli ve katılımın yoğun olduğu toplantı da Başkanımız Mesut Üner, konunun çözümünde destek olan Başta Sayın Cumhurbaşkanımıza konunun başından beri bizzat takibini yapan Sayın Milletvekillerimiz Tülay Kaynarca ve Nevzat Şatıroğlu olmak üzere emeği geçen herkese ilçe halkımız adına teşekkürlerini sundu.