Çatalca Kent Konseyi Kadın Meclisi’nden Başkan Cem Kara’ya ziyaret

Çatalca Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkan ve Üyeleri, Belediye Başkanı Cem Kara’yı makamında ziyaret etti.

Kent Konseyi Kadın Meclisi, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında çalışmaları ve kadınlara verdiği destekten dolayı Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’yı nezaket ziyaretinde bulundu.

Kadınlar olmadan başarı olmaz

Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Serpil Akbulut, Üyeler Sibel Akgeyik, Gülten Dönmez ve Zehra Amaç’ı ağırlayan Belediye Başkanı Cem Kara, kadınların desteklemediği hiçbir siyasi, sosyal ve ticari yaşamda başarının gelmeyeceğini bu nedenle Kent Konseyi Kadın Meclisi’nin çalışmalarını önemsediğini ifade etti. Belediye çalışmalarına yönelik verdikleri katkı ve destek adına da teşekkür eden Başkan Kara, ziyaretçilerin 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü de kutladı.

Bizlere destek oluyorsunuz

Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Serpil Akbulut, Çatalca Kent Konseyi’nin aktif bir şekilde çalışmasın Belediye Başkanı Cem Kara’nın payı olduğunu vurgulayarak, “Çalışmalarımıza ve projelerimize verdiğiniz desteğin yanı sıra kadınlara verdiğiniz destekten dolayı bizler de sizlere teşekkür ediyoruz” dedi.