Çatalca konulu “Fotoğraf ve Heykel” sergisi açıldı

Çatalca Belediyesi 18. Erguvan Festivali kapsamında etkinlikler hız kesmeden devam ediyor. Çatalca konulu “Fotoğraf ve Heykel” sergisi Nazım Özbay Kültür Merkezi’nde açıldı.

Yerel sanatçılar Zülkani Sezer ve Murat Erol’un, Çatalca konulu “Fotoğraf ve Heykel” sergisi Nazım Özbay Kültür Merkezi’nde açıldı.

Saat 16.30’da Çatalca Kaymakamı İnci Sezer Becel, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, eşi Nurhan Kara ve İFSAK Onur Üyesi ve İstanbul Kültür Üniversitesi Öğretim Görevlisi usta fotoğrafçı İsa Çelik tarafından açılışı gerçekleştirilen sergiye Khalkedon Art Fotoğrafçılık Kulübü Üyeleri ve sanatseverler katıldı.

Eserlere hayran kaldılar

Fotoğraf ve heykel sanatına amatör bir ruhla gönül veren ve ilk kişisel sergilerini 18. Erguvan Festivali’nde açan Zülkani Sezer ve Murat Erol’un eserleri büyük bir beğeniyle izlendi. Çatalca Garnizon Komutanı İkmal Albay Abdulvahap Bozkurt’un da sonradan katılımıyla protokol üyeleri sergi hakkındaki bilgileri eser sahiplerine sorular sorarak ve eserleri tek tek beğeniyle inceleyerek aldılar.