Çatalca Kurban Bayramına Hazır!

Çatalca Kurban Bayramına Hazır!

Çatalca Kurban Satış ve Kesim merkezi olarak akla ilk gelen adres olma özelliğini bir kez daha kararlılıkla sürdürüyor.

Çatalca'mızda kurban kesim ve satış yeri sayısı bu yıl itibari ile 146'ya ulaşmış durumda...

İstanbul'lu vatandaşlarımızın İslami koşullara uygun, hijyenik ve sağlıklı ortamlarda kesim işlemlerini gerçekleştirebilmeleri için, Belediye Başkanımız Mesut Üner'in talimatları doğrultusunda, Başkan Yardımcımız Ömer Erçin, Sağlık İşleri Müdürümüz Yunus Çalışkan ve Sağlık İşleri Müdürlüğümüzde görevli veteriner hekimlerimiz denetimlere tüm hızıyla devam ediyor.

Kurban Bayramı süresince devam edecek denetimlerde değerli vatandaşlarımızın hijyenik ve sağlıklı ortamlarda Kurban ibadetini yerine getirmelerini sağlayacaklardır.

Halkımızın Hizmetindeyiz!

Çatalca Belediyesi Kurban Satış ve Kesim Yeri siz değerli vatandaşlarımıza hizmet vermeye devam ediyor.

Kurban Bayramı öncesi ve bayram süresi boyunca isteyen tüm vatandaşlarımız kurbanlık hayvanlarını satın alarak gönül rahatlığıyla kesim merkezlerimizde hijyenik ve sağlıklı ortamlarda kurban ibadetini yerine getirebileceklerdir.

Siz değerli vatandaşlarımızda, 146 adete ulaşan Kurban Satış ve Kesim yerine sahip Çatalca'mıza gelerek kurbanlıklarınızı satın alarak, İslami usullere uygun, sağlıklı ve hijyenik şartlarda kesim işleminizi yerine getirmenin huzuru ile Kurban Bayramınızı gönül rahatlığıyla geçirebilirsiniz.