ÇATALCA’MIZ ALTIN ÇAĞINI YAŞIYOR

Başkanımız Mesut Üner, vizyon projelerini ilçe halkımıza kazandırmaya başladığı dönemde, 98 yıllık tarihinde ilk kez Belediye bütçemizin artı vermesini sağlamıştı.

Vizyon projeler gerçekleşmeye başlarken ve bütçe fazla verdiği dönemde Belediyemiz girdiği ihale sonucu ilçe merkezimizde bulunan Halk Bankası binasını satın alarak Belediyemiz mülklerine kazandırdı.

Devir teslim töreninde açıklamalarda bulunan Başkanımız Mesut Üner: ‘’Türkiye Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün ‘’Vatanını En Çok Seven Görevini En İyi Yapandır’’ sözü ile yola çıktığımız Çatalca’mıza hizmet yolunda, vizyon projelerimizi hayata geçirdiğimiz şu günlerde, Belediyemizin 98 yıllık tarihinde ilk kez şeffaf, tasarrufa dayalı ve kaynakları doğru kullandığımız Belediyecilik anlayışı ile bütçemiz 8 Milyon 547 Bin 419 TL bütçe fazlası vermişti. Fazla veren bütçemiz yüce Meclisimizden oy birliği ile geçti. Şimdi de bütçemiz 98 yıl sonra artıya geçtiği ve vizyon projelerimizin birer birer ilçemize kazandırılmaya başlandığı dönemde Halk Bankası binasını girdiğimiz ihale ile Belediyemiz mülküne satın alarak kazandırdık. Artık satın aldığımız Halk Bank binası Çatalca Belediye mülküne girdi ve en kısa zamanda yapacağımız tadilat sonrası ilçe halkımıza hizmet etmeye başlayacak. Çatalca’mıza hayırlı olsun.’’ dedi.