Çatalca’mız Dört Mevsim Ayrı Güzel

Çatalca’da her gün yeni bir değişime ve gelişime imza atan Başkanımız Mesut Üner, yaz ve kış mevsiminde ilçemizde park ve yeşil alanların yanı sıra cadde refüjleri ile kavşakları çiçeklerle donattırılıyor.

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner, hayata geçirdiği yeni projeler ve her mahallemizde yaptığı çalışmalarla Çatalca’da her gün yeni bir değişime ve gelişime imza atarken, yaşam alanları, parklar ve peyzaj düzenleme çalışmaları ile de ilçenin çehresini değiştirerek güzelliğine güzellik katıyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü’müz koordinesinde ekiplerimiz ve seralarımızda çiçek üreten kadınlarımız tarafından yapılan mevsimsel çiçek dikimleriyle Çatalca’mız rengârenk bir görünüme kavuşuyor.

Çatalca’mızda Çiçekler Açıyor

İlçemizin çehresini ve yeşil alanlarını estetik bir görünüme kavuşturmak için seferber olan ekiplerimizce yaz ve kış mevsiminde ilçemizde park ve yeşil alanların yanı sıra cadde refüjleri ile kavşaklar çiçeklerle donatılıyor.

Peyzaj ve çevre düzenlemesinin yanı sıra rengârenk ekilen yüzlerce çiçekle birlikte Çatalca’mızda oluşan renkli görüntüler vatandaşlarımızın beğenisini kazanıyor.

İlçemiz Eşsiz Bir Güzellikte

İlçenin her noktasında birbirinden değişik çalışmaların yapıldığını belirten Başkanımız Mesut Üner, peyzaj düzenleme çalışmaları ile de ilçenin çehresinin değiştiğini ifade etti.

Başkanımız Mesut Üner çiçeklendirme çalışmaları hakkında, “Yılın dört mevsiminde doğasının farklı renkleriyle eşsiz görüntüler oluşturan Çatalca’mızda park ve yeşil alanların yanı sıra cadde, kavşak ve refüjlerimizi çiçeklerle donatarak, adeta çiçek bahçesine çeviriyoruz. İlçemiz, seralarımızda çiçek üreten kadınlarımızın ve ekiplerimizin diktikleri rengârenk kış çiçekleriyle ayrı bir güzelliğe kavuşuyor. Üreten, emeği ile üretime ve ekonomik yaşama katkıda bulunan kadınlarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.