Çatalca’mıza Hizmet İçin Durmaksızın Çalışıyoruz

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner’in göreve gelir gelmez başlattığı hizmet seferberliği Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerimizin çalışmaları ile aralıksız sürüyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz ilçe merkezimiz ve mahallelerimizde ihtiyaç duyulan noktalarda yol bakım, onarım, tadilat, tarla yollarının düzeltilmesi, reglaj, malzeme ve asfalt kırığı serimi gibi çalışmaları yürütürken, kamu kurumlarına destek çalışmaları kapsamında Atatürk Büstü yapımı ve okul binası etrafının kapatılarak güvenlik önlemi alınması çalışmalarını da gerçekleştiriyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından gerçekleştirilen çalışmalar:

• Akalan Mahallesi Fikri Çıkmazı ve Elbasan Mahallesi Betül Sokak Yoluna Stabilize Malzeme Serildi
  • Akalan Mah. Karaçukur Çıkmazı, Kaleiçi Mah. Keskin Çıkmazı Yoluna, Elbasan Mahallesi Yurt Sokak, Kestanelik Mah. Kayyum Sokak ve İkram Sokak Yoluna Asfalt Kırığı Malzemesi Serildi.
  • Akalan, Elbasan ve Ormanlı Mahallerinde Tarla Yolları Reglaj Çalışması Yapıldı.
  • Binkılıç Çilingoz Yolu, Yalıköy Ve Oklalı Mahallelerinde Arazi Yolları, Kaleiçi Mahallesi İmar Yolları, İhsaniye Mahallesi Havadar Sokak Yolunda Reglaj Çalışması Yapılarak Malzeme Serildi.
  • Çakıl Mahallesi Çatalca Caddesi Yolu Büz Geçişlerinin Etrafı Temizlendi ve Gerekli Yerlere Asfalt Yama Yapıldı.
  • Ferhatpaşa Mahallesi; Erkin Balaban Sokak, Ulus Caddesi Ve Mezarlık Etrafı, Kaleiçi Mahallesi; Vezir Ferhatpaşa Caddesi, Şair Necmettin Halil Onan Bulvar Yolu Ve Mahallede İhtiyaç Olan Bölgelere, Oklalı Mahallesi İhtiyaç Olunan Bölgelerde Asfalt Yama Çalışması Yapıldı.
  • Ferhatpaşa Mahallesi Yusuf Hoca Sokak Tretuar Yapımı Gerçekleştirildi.
  • Ferhatpaşa Mahalle Muhtarlığı Yeni Bina Yeri Yapım Çalışması Gerçekleştirildi.
  • İTO Ortaokulu Atatürk Büstü Çalışması Gerçekleştirildi.
  • Kaleiçi Mahallesi Avşar Sokak Metruk Yapı Alanlarında Hafriyat Kaldırıldı.
  • Kaleiçi Mahallesi Şehit Nabi Özkan Sokakta Parke Yol Onarıldı.
  • Kaleiçi Mahallesi Ziya Otçu Caddesinde Reglaj Çalışması Yapılarak Stabilize Serildi
  • Kaleiçi Mahallesi Sanayi Önünde Köy Minibüsleri İçin Bekleme Cebi Oluşturuldu.
  • Kestanelik Mahallesi Genelinde Kışa Hazırlık Çalışması Kapsamında Tali Yolların Su Kanalları Açıldı.
  • Manisa Bayırı Yeni Düğün Yeri Alanında Düzenleme Çalışması Yapıldı.
  • Nakkaş Mahallesi Eski Okul Binası Etrafı Kapatılarak Güvenlik Önlemi Alındı.
  • Yalıköy Mah. Canberk Sokak Ve Şah Sokak Yoluna Malzeme Serildi

Vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunabilmek adına çalışan Başkanımız Mesut Üner ile ekiplerimizin ilçe genelinde yürüttüğü çalışmalar ihtiyaç duyulan alanlarda devam edecek.