Çatalca'mızda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Sevinci

Çatalca’mızda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Sevinci

Cumhuriyetimizin 96. Yılı ilçemizde coşkuyla kutlanıyor. Etkinlikler kapsamında; çelenk sunma, Cumhuriyet Resepsiyonu, tebrikat töreni gerçekleştirilirken, okullarımızın katılımıyla resmi bayram töreni Ziya Altınoğlu Stadyumu'nda yapıldı.
Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı resmi kutlama törenine katılarak, hem öğrencilerimizin hem de vatandaşlarımızın Cumhuriyet Bayramını kutladı. Ziya Altınoğlu Stadyumu'nda 29 Ekim resmi programı saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı. Çatalca Kaymakamı İnci Sezer Becel, Çatalca Garnizon Komutanı Gökhan Mayil, Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Erşahin öğrencilerin ve vatandaşlarımızın bayramını kutlamasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşma Çatalca Kaymakamı İnci Sezer Becel tarafından yapıldı. Program öğrencilerin sergiledikleri halk oyunları, müzik ve spor gösterileri ile şiirler ve marşlar eşliğinde devam etti. Resmi tören, okulların bando eşliğindeki tören yürüyüşüyle sona erdi.
Çatalca'da 96. Yıl kutlamaları saat 19:23’de Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenecek olan Çatalca Belediyemizin hazırladığı Cumhuriyet Yürüyüşü ve Fener Alayı ile sona erecek.