ÇATALCA’MIZDA BİTMEK BİLMEYEN İCRAATLAR

Çatalca’mızda Başkanımız Mesut Üner’in göreve gelmesiyle birlikte, ilçemizde her geçen gün yeni bir icraatın daha müjdesi geliyor. Hiç kuşkusuz Başkanımız Mesut Üner’in böylesine önemli başarılara giden yolda en önemli etken, kendisinin mesaisini makamdan çok halkımızın arasında ve proje şantiyelerimizde tamamlaması oldu.

Başkanımız Mesut Üner’in bu seferki tamamladığı icraat müjdesi, ilçemizdeki şoför camiamıza geldi. Başkanımız Mesut Üner, konforu ve estetiği ile dikkat çeken, tamamladığı ve oda başkanlığına teslim ettiği yeni ‘’Çatalca Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’’ hizmet binası başta oda yönetimini ve şoför esnafımızı çok sevindirdi. ’Çatalca Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanımız Sacit Şık, Başkanımız Mesut Üner’in böylesine önemli desteğinden ve her zaman kendilerine sağladığı desteklerden dolayı teşekkür etti.

Çatalca halkımıza kazandırdığı yeni Çatalca Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Hizmet Binası sonrası açıklamalarda bulunan Başkanımız Mesut Üner; ‘’Çatalca’mıza hizmet etme yolunda tüm kamu hizmet kurumlarının, oda ve dernek başkanlıklarının sorunu, bizim sorunumuz dedik ve çalışmalarımıza bu anlamda yön verdik. Çatalca Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odamıza yakışır bir hizmet binasının yapımını tamamlayıp, oda başkanlığımıza kazandırdık. Çatalca’mıza ve halkımıza olan sevgimizden güç alıp, çalışmalarımıza durmaksızın devam edeceğiz. İlçemize hayırlı olsun.’’ dedi.

#ÇalışıncaOluyor