ÇATALCA’MIZDA ECZACILARA VEFA

Başkanımız Mesut Üner’in özel gün ve haftalara verdiği değer, bölgemizde bilinen ve ilçe halkımızda takdirle karşılık bulan bir gerçek.

Eczacılar günü sadece nöbetçi eczanelerin açık olacağı Ramazan Bayramı’nın ikinci gününe denk gelince Başkanımız Mesut Üner bu durumu ilçemizdeki tüm eczacıları ziyaret etmek için bir engel olarak görmedi ve bayramdan iki gün önce Çatalca’mızdaki tüm eczaneleri ziyaret ederek ilçedeki eczacılarımıza önemli bir vefa örneği sundu. Ziyaret sırasında ilçemizde görev yapan eczacılarımız bu anlamlı kutlama programından dolayı Başkanımız Mesut Üner’e teşekkürlerini ilettiler.

Kutlama ziyaretleri sonunda açıklamalarda bulunan Başkanımız Mesut Üner; ‘’Ülkemizde her yıl, akademik eczacılık eğitiminin başladığı 14 Mayıs tarihi, ‘’Eczacılık Günü’’ olarak kutlanmaktadır. 14 Mayıs tarihi bu yıl Ramazan Bayramının ikinci gününe denk geliyor. Bayramda da sadece nöbetçi eczaneler açık olacağı için ilçemiz de ki tüm eczacılarımızı ziyaret etme şansımız olamayacaktı. Bu nedenle bugün bayramdan iki gün önce Çatalca’mız da ki tüm eczanelerimizi ziyaret ederek özel günlerini kutladık. Bu vesile ile hastalıklarımıza şifa bulduğumuz ilaçlarımızı zorlu pandemi şartlarında tedarik ettiğimiz Eczacılarımızın günlerini kutlar, ömürleri boyunca sağlık, mutluluk ve başarılar dilerim. Pandemi koşulları bittiğinde Eczacılarımız ile daha iyi organizasyonlarda birlikte olacağız. Sağlığımıza değer veren katkılarınız için sonsuz teşekkür ederim. İyi ki varsınız. ‘’ dedi.