ÇATALCA’MIZDA GECE KARANLIĞINDA GÜNDÜZ KONFORU

Başkanımız Mesut Üner, makamından çok sahada ilçe halkı ile birlikte ve yerinde denetimlerde bulunması ile bölgemizde tanınan ve takdir edilen bir çalışma prensibi var.

Başkanımız Mesut Üner, bu çalışma prensibi ile geçtiğimiz günlerde Ferhatpaşa mahallesinde yaptığı saha çalışmaları sırasında halkımızdan gelen yoğun aydınlatma sorunları ile ilgili talepleri dinledi. Konunun çözümü ile ilgili hemen harekete geçen Başkanımız Mesut Üner, yetkililer ile temasa geçerek talep gelen yerin aydınlatma çalışmalarının yapılmasını sağladı.

Çatalca’mızda çözüme kavuşan bu talep öncesi de, gece karanlığında gündüz konforu yaşanması için ilçe merkezimizde 7 adet cadde ve sokağımızda toplamda 125 adet yeni tip modern aydınlatma direği montajı gerçekleşmişti. Aydınlatma direklerinin 65 adeti Atatürk Caddesinde, 13 adeti Şehitler caddesine, 14 adeti Tevfik Erdönmez caddesine, Ulus ile Sakarya caddelerine 23’er adet ve Hasan Akın ile Naci Çam sokağına da 5’er adet montajı Başkanımız Mesut Üner’in girişimleri ile gerçekleşmişti.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkanımız Mesut Üner; ‘’Yaptığım saha çalışmalarımda vatandaşlarımızdan gelen istek ve taleplerle Ferhatpaşa mahallemiz Vildan Sokak ve Hakim Orhan Sezgin Sokak civarlarında aydınlatma çalışmaları yapıldı. Konunun çözümü için girişimlerimizle var olan aydınlatma direkleriyle kablolarının yenilenmesi ve yeni aydınlatma direkleri kurulumu da sağlandı. Bu vesile ile taleplerimizi yerine getiren Bedaş yetkililerine ilçe halkım adına çok teşekkür ederim. Çatalca’mızda karanlığın önünü aydınlıkla kapatacak çalışmalarımıza gece – gündüz demeden devam edeceğiz. İlçe halkımıza hayırlı olsun.’’ dedi.